Sussis mjölkfria

Som uppföljning från förra inlägget kan jag säga att Oaltys iMat är helt fantastisk och rekommenderas varmt! iMat ingår i veckans recept, som jag lånat från en väninna.

Sussi är en höjdare på att laga mat, och hennes asiatiska ursprung gör knappast saken värre.
Receptet är tagit från Sussilulls blogg och jag har med tillåtelse gjort den mjölkfri och publicerat den på foodnstuff.blogg.se

Pasta med lövbiff och kantarellsås

Ingredienser:

Färska kantareller
Lövbiff
Tagliatelle
Gul lök
Vitlök
Kalvfond
Mrs Cheng´s mushroom soy
5 dl Oatly iMat matlagningsgrädde
Salt och peppar
ev. redning

Hacka svamp, lök och vitlök och bryn lätt tillsammans i stekpannan. Stek sedan lövbiffen i rikligt med vetegabiliskt fett (t ex Carlshamns smörfria) och salta och peppra efter behag. Häll grädden i en kastrull och tillsätt några droppar kalvfond och soja. Pressa färsk vitlök i såsen och tillsätt sedan redning efter behag. Koka upp vatten med lite olja och salt och lägg i tagliatellen. Sänk värmen efter att såsen kokat upp och låt den småsjuda på låg värme.



Voila!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0